top of page
Image by Stephanie Greene

Emmi Myöhänen: JoogaTalk

29.1.2021

JoogaTalk

 

JoogaTalk on Emmin (Havuyoga, joogaohjaaja RYT200) Suomen Reumanuorille suuntaama äänitesarja joogasta ja reumasta. JoogaTalkin tarkoituksena on tuoda lyhyillä ”luentopätkillä” joogaa reumanuorille lähestyttävämmäksi harjoitusmuodoksi.

 

Sarja tukee Suomen Reumanuorille tehtyjä harjoitusvideoita ja pitää sisällään monenlaista tietoa ja vinkkejä joogaharjoituksiin!

 

JoogaTalk sisältää seuraavat osat:

1. Jooga & Reuma: Tutkittua tietoa joogasta sekä joogasta reuman kontekstissa.

2. Joogatyylit: Lyhyt esittely tyypillisimmistä joogatyyleistä sekä ajatuksia siitä, mihin reumadiagnoosilla varustetun harjoittelijan ehkä kannattaa huomioida.

3. (Tulossa) Lempeyden filosofia: Emmin koulutustausta on Heartful Yoga Academyssa, jossa avainsanana joogan harjoittamisessa on lempeys. Mitä se tarkoittaa ja miksi lempeyden filosofia voisi sopia reuman kontekstiin?

4. (Tulossa) Varioiminen: Mitä asanoiden (joogaliikkeiden) varioimisesta pitäisi yleisesti tietää? Pitääkö harjoittelijan tietää siitä mitään?

Osat 5 - 7 (tulossa) sisältävät lyhyitä videoita. Videoissa on erilaisia vinkkejä etenkin reumasairauksien kanssa eläville joogeille siitä, miten asanoita ja siirtymiä voisi harjoituksen aikana varioida. 

JoogaTalk -äänitesarja löytyy Suomen Reumanuorten Youtube-kanavalta. Saat linkin videoihin laittamalla viestiä Instagramissa, Facebookissa tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info(at)suomenreumanuoret.fi

Tsekkaa myös Emmin Joogaa Suomen Reumanuorille -joogavideosarja!

 

Suomen Reumanuoret ovat toteuttaneet yhdessä Havuyogan Emmi Myöhäsen kanssa (joogaohjaaja RYT200) videosarjan reumanuorille varioiduista joogaharjoituksista. Harjoitussarjassa on pyritty ottamaan mahdollisia reumasairauksien tuomia rajoitteita mukaan niin, että harjoitukset olisivat mahdollisimman monen tehtävissä.

Mikä on HavuYoga.fi?

www.havuyoga.fi

Havuyoga tarjoaa joogapalveluita, rentoutusta ja meditaatiota sinun tarpeisiisi.

Olemme kaksi pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla toimivaa Heartful Yoga Academy – joogaohjaajakoulutuksessa (RYT200) opiskellutta joogaohjaajaa. Molemmilla on pitkä tausta ihmisten kanssa työskentelemisestä erilaisten tarpeiden ja ympäristöjen konteksteissa.

Jooga on ollut meille tapa rentoutua, haastaa itseä, oppia itsestä ja kehittää niin fyysiseen kuntoon liittyviä ominaisuuksia kuin mieltäkin. Näistä lähtökohdista haluamme tarjota työkaluja myös sinun tarpeisiisi.

Nyt löydät kaikki linkit videoihin myös oma.reumaliitto.fi asiointisivulta.

Kirjauduttuasi sisään valitse ylävalikosta > ajankohtaista 

> yhdistyksen ilmoituksia

Takaisin etusivulle
bottom of page