top of page
woman%20performing%20yoga_edited.jpg

Emmi Myöhänen: Joogaa Reumanuorille

29.1.2021

Joogaa Suomen Reumanuorille - joogavideosarja

 

Suomen Reumanuoret ovat yhdessä Havuyogan Emmi Myöhäsen kanssa (joogaohjaaja RYT200) toteuttaneet videosarjan Reumanuorille varioiduista joogaharjoituksista. Harjoitussarjassa on pyritty ottamaan mahdollisia reumasairauksien tuomia rajoitteita mukaan niin, että harjoitukset olisivat mahdollisimman monen tehtävissä.

 

Parhaat hyödyt, vaikutukset ja tulokset saat sillä, että liikut ja harjoittelet säännöllisesti. Niinpä myös näitä harjoituksia voi toistaa eri variaatioineen useita kertoja.

 

Siinä vaiheessa, kun osaat liikkeet jo ikään kuin ulkoa, voit ihan hyvin pistää selostuksen pois ja vain nauttia tekemisestä! Pistä hyvää rentoa musiikkia taustalle soimaan, ja lähde kokeilemaan, mikä harjoituksista toimisi sinulle tänään parhaiten!

 

Harjoitussarjaan kuuluvat videot:

1. Kotijooga-flow: Flow-joogaharjoitus, joka on varioitu niin seisoma-asentoihin kuin myös tuoliharjoituksena tehtäväksi. Tämä harjoitus on tarkoitettu kehoa avaavaksi mutta samalla lihaksia vahvistavaksi harjoituksesi.

2. Lempeä aamujooga: Lempeä hatha-joogaharjoitus aamuun tai uuteen starttiin. Harjoituksessa herätellään kehoa lempeän rauhallisesti uuteen päivään. Sopii tehtäväksi joko joogamatolla tai jopa sängyssä!

3. (Tulossa) Palauttava yin-jooga: Lempeä yin-joogaharjoitus, joka sopii parhaiten palautumiseen, rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Tämä sopii hyvin stressaantuneisiin tai kiireisiin, kipeisiin viikkoihin tai raskaamman liikunnan vastapainoksi.

4. (Tulossa) I’ve Got My Back-jooga: Selkä on meidän todella tärkeä tukiranka, ja tämä hatha-joogaharjoitus keskittyy selän kunnon ylläpitoon ja huoltamiseen sekä liikkuvuuden lisäämiseen.

5. (Tulossa) Energisoiva jooga: Tämä harjoitus saa nostattaa sykettä tuoda kehoon lempeää lämpöä! Liikkeet on varioitu reumanuoria ajatellen, mutta kuitenkin niin, että kun tarvitset päivääsi lisää energiaa ja lyhyttä hyvää hieman hikistäkin harjoitusta, tässä voi olla sille vastaus!

Joogaa Reumanuorille -videosarja löytyy Suomen Reumanuorten Youtube-kanavalta. Saat linkin videoihin laittamalla viestiä Instagramissa, Facebookissa tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info(at)suomenreumanuoret.fi

Tsekkaa myös Emmin JoogaTalk äänitesarja!

 

JoogaTalk on Emmin (Havuyoga, joogaohjaaja RYT200) Suomen Reumanuorille suuntaama äänitesarja joogasta ja reumasta. JoogaTalkin tarkoituksena on tuoda lyhyillä ”luentopätkillä” joogaa reumanuorille lähestyttävämmäksi harjoitusmuodoksi. Sarja tukee Suomen Reumanuorille tehtyjä harjoitusvideoita ja pitää sisällään monenlaista tietoa ja vinkkejä joogaharjoituksiin!

Mikä on HavuYoga.fi?

www.havuyoga.fi

Havuyoga tarjoaa joogapalveluita, rentoutusta ja meditaatiota sinun tarpeisiisi.

Olemme kaksi pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla toimivaa Heartful Yoga Academy – joogaohjaajakoulutuksessa (RYT200) opiskellutta joogaohjaajaa. Molemmilla on pitkä tausta ihmisten kanssa työskentelemisestä erilaisten tarpeiden ja ympäristöjen konteksteissa.

Jooga on ollut meille tapa rentoutua, haastaa itseä, oppia itsestä ja kehittää niin fyysiseen kuntoon liittyviä ominaisuuksia kuin mieltäkin. Näistä lähtökohdista haluamme tarjota työkaluja myös sinun tarpeisiisi.

Takaisin etusivulle

Nyt löydät kaikki linkit videoihin myös oma.reumaliitto.fi asiointisivulta.

Kirjauduttuasi sisään valitse ylävalikosta > ajankohtaista 

> yhdistyksen ilmoituksia

bottom of page