top of page

Reumaviikon avajaiset

Päivittyvä sivu

Reumaviikon avajaiset

Tälle sivulle julkaistaan päivittyvää tietoa Reumaviikon avajaisten suunnitteluista. Julkaisemme lisää tietoa suunnitelmien edetessä.

Mikä Reumaviikko?

Reumaviikko on Suomen Reumaliiton vuosittain järjestämä valtakunnallinen tapahtuma, jonka aikana reuma- ja tulesyhdistykset järjestävät tempauksia ympäri Suomen!

Reumaviikolla on joka vuosi kantava teema, jonka ympärille tapahtumat rakentuvat. Uusi teema valitaan joka toinen vuosi, eli sama teema pysyy kahden vuoden ajan.

Vuonna 2023 teema on edellisen vuoden tapaan Sairaan hyvä hoitpolku. 


Edellisvuosien teemoja ovat olleet mm. Hyvä kohtaaminen ja hoidon laatu (2018), Mielen hyvinvointi (2019), Vapaaehtoisuus vahvistaa (2020, 2021) ja Sairaan hyvä hoitpolku (2022).
Suomen Reumaliitto ja sen jäsenyhdistykset ovat viettäneet perinteistä Reumaviikkoa 1940-luvulta lähtien.

Suomen Reumanuoret järjestävät Reumaviikon avajaiset 2023

Suomen Reumanuoret ry on saanut kunnian järjestää Reumaviikon avajaiset vuonna 2023. Järjestäjäyhdistys valittiin viime syksynä ja valinta vahvistui syyskuussa. Hurraa!

Avajaiset ovat iso ja aikaa vievä ponnistus Reumanuorten kaltaiselle pienelle vapaaehtoisvoimin pyörivälle yhdistykselle, joten tämä myös tarkoittaa hiljaisempaa vuotta muiden tapahtumien osalta.

Noin kuukauden välein jäsenille sähköpostitse lähetetyt jäsenkirjeet myös vähenevät ja niitä julkaistaan harvennetusti.

Olemme kuitenkin erittäin iloisia kunniasta järjestää avajaiset ja
aiomme tehdä juhlista ikimuistoiset juhlimalla samalla myös Suomen Reumanuorten 10-vuotisjuhlavuotta!

Olemme jo kovassa työn touhussa ja julkaisemme tälle sivulle lisää infoa suunnitelmien edetessä. Pysy siis kuulolla ja seuraa Reumanuorten somekanavia ja nettisivuja niin olet perillä kaikesta avajaisten suunnitteluun liittyen.

Kiitämme jäseniämme tuesta ja ymmärryksestä.


 

bottom of page