top of page

Reumanuorten laskiaisviikon ulkoilutempaus

Lauantai 26.2. klo 14

Näin sydäntalven sykkiessä on monella mielessä talviset ajanvietteet! Laskiaisviikon lauantaina 26.2. klo 14 Suomen reumanuoret järjestää valtakunnallisen ulkoilutempauksen.

Ulkoilutempaus on mahdollisuus tavata oman paikkakunnan reumanuoria rennon ulkoilun merkeissä. Voitte valitessanne suunnata pulkkamäkeen, tehdä kävelylenkin tai vaikka lähteä porukalla luistelemaan.

Tällä hetkellä tempaukseen osallistuvat ainakin Helsinki, Riihimäki, Tampere/Pirkkala, Jyväskylä, Oulu ja Rovaniemi.Haluaisitko sinä järjestää ulkoilutempauksen omalla paikkakunnallasi?

Ota meihin yhteyttä 12.2. mennessä ja ilmoita paikkakuntasi mukaan. Voit laittaa viestiä instagramissa, facebookissa tai sähköpostitse osoitteeseen amiina.abdalla@suomenreumanuoret.fi

Tempauksen järjestämiseen ei tarvita erityisosaamista - halu tavata muita reumanuoria ja lähteä yhdessä ulkoilemaan on tärkeintä.

Turvallisuus on meille tärkeää. Ulkoilussa vältämme lähikontakteja ja huolehdimme turvavälien toteutumisesta. Ulkoilu tapahtuu omalla vastuulla. 


Tempaukseen ilmoittautuneet paikkakunnat ja tarkemmat paikkakuntakohtaiset tapaamispaikat ilmoitetaan Suomen reumanuorten instagramissa ja facebookissa viimeistään 19.2.

IMG-20220127-WA0006.jpg
bottom of page