top of page

Hallitushaku 2022

28.10.2022

Suomen Reumanuoret ry etsii puheenjohtajaa, uusia jäseniä ja aktiiveja hallitukseen 2023 - lähde mukaan luomaan ikimuistoisia tapahtumia, antamaan vertaistukea ja edistämään reumaa sairastavien lasten ja nuorten asioita!

Hallituksessa on erilaisia tehtäviä, eikä mukaan lähteminen edellytä aiempaa kokemusta. Hallitustyöskentelyssä kokemusta tärkeämpiä asioita ovat motivaatio, kiinnostus ja yhteistyö! Uusissa asioissa perehdytämme ja autamme toinen toisiamme! Vapaaehtoistyötä teemme aina omien voimavarojen rajoissa ja pyrimme löytämään jokaiselle sopivat tehtävät.

Hallitukseen ehdolle voi asettua kuka tahansa Suomen Reumanuorten yhdistyksen 15 vuotta täyttänyt jäsen. Hallituksen kokoukset järjestetään etäyhteyksillä, joten mukana voi olla mistäpäin Suomea tahansa!

Syysleirin yhteydessä järjestettävässä syyskokouksessa perjantaina 28.10.2022 klo 19 yhdistyksen jäsenet valitsevat hallituksen jäsenet sekä puheenjohtajan vuodelle 2023. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä - yhdistyksen jäsenet saavat kokouskutsun ja osallistumisohjeet sähköpostilla.

Laita meille viestiä mikäli olet kiinnostunut tai sinulla on kysyttävää hallitustoiminnasta. Vastaamme mielellämme! Yhteydenotot yhdistyksen puheenjohtajajalle ainomaria.ervela@suomenreumanuoret.fi

Vuoden 2023 hallituksen orientaatioviikonloppu järjestetään 19.-20.11.2022 Helsingissä.

Hallitushaku-2023
bottom of page