top of page

Pienkeräys on päättynyt.

 

Keräyksen ensisijainen tavoite oli kerätä varoja Reumaviikon avajaisten kulujen kattamiseen.

Kiitos lahjoittaneille!
 

Pienkeräys on päättynyt

Lämmin kiitos kaikille keräykseen osallistuneille ja lahjoittaneille. Suomen Reumanuoret saivat lahjoituksia yhteensä 800 € edestä ja varat tullaan ensijaisesti käyttämään lokakuussa järjestetyn Reumaviikon avajaisten järjestämisestä syntyneiden kulujen kattamiseen. Toissijainen käyttötarkoitus on ensi vuonna järjestettävä vertaistukileiri. Lue lisää pienkeräyksen käyttötarkoituksista tältä sivulta. 

Pienkeräyksen ensisijainen käyttötarkoitus

Varojen ensisijainen käyttötarkoitus on Reumaviikon avajaisten 2023 järjestäminen ja siihen liittyvät kustannukset. Järjestämme Reumaviikon avajaisjuhlan 7.10.2023 Työväenmuseo Werstaalla Tampereella.

 

Reumaviikon avajaisten yhteydessä juhlimme myös yhdistyksemme 10­-vuotissyntymäpäiväjuhlaa,  jota viettämään kutsumme yhdistyksemme jäseniä ja heidän läheisiään, sekä muita yhdistyksemme  perustamisessa ja kehittämisessä mukana olleita tärkeitä henkilöitä ja yhteistyökumppaneita. 

 

Haluamme tarjota reumasairauksia sairastaville lapsille ja nuorille tilaisuuden kohdata toisiaan ja  viettää ansaitsemaansa juhlaa. Tilaisuuden ohjelmassa näkyy Reumaviikon teema "Sairaan hyvä hoitopolku" ja haluamme ohjelmassa antaa äänen moninaisille puheenvuoroille, kuten reumasairaalle nuorelle, hänen läheiselleen, reumasairaan hoidon ammattilaisille ja vertaistukijoille.

 

Haluamme muistuttaa, että hyvään hoitopolkuun kuuluu muutakin kuin vain lääkinnällinen kuntoutus, kuten mielenterveyden ylläpitäminen sekä vertaistuki nuoren itsetunnon tukena. Tavoitteenamme on vahvistaa reumasairaiden nuorten ja heidän läheistensä osallisuutta järjestämällä mahdollisuus  kohdata toisiaan. Tavoitteenamme on myös lisätä tietoisuutta siitä, että myös lapsen ja nuoret sairastavat reumasairauksia ja tarvitsevat toimivia hoitopolkuja. 

Pienkeräysvarojen toissijainen käyttötarkoitus

Toissijainen käyttötarkoitus on vuonna 2024 järjestettävä Reumanuorten vertaistukileiri, joka on suunnattu yhdistyksemme jäsenille ja heidän läheisilleen.

 

Vertaisleirin tärkein tavoite on mahdollistaa saman sairauden kanssa eläville nuorille mahdollisuus kohdata toisiaan ja saada voimaa siitä, että oman sairauden kokemuksen kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

 

Leiri luo myös mahdollisuuden reumaa  sairastavan nuorten läheisille tavata muita vastaavassa tilanteessa eläviä ja saada tukea toisiltaan. 

Pienkeräysnumero

RA/2023/803

Pienkeräyksen järjestäjä

Suomen Reumanuoret ry

Järjestäjän yhteystiedot

Aloituspäivä

01.08.2023

Päättymispäivä

31.10.2023

bottom of page