top of page

Suomen Reumanuoret järjestävät pienkeräyksen, jonka ensisijainen tavoite on kerätä varoja Reumaviikon avajaisten järjestämiseen.

Jo 10 vuotta vertaistukea,
on juhlan aika!

 

Pienkeräyksen ensisijainen käyttötarkoitus

Varojen ensisijainen käyttötarkoitus on Reumaviikon avajaisten 2023 järjestäminen ja siihen liittyvät kustannukset. Järjestämme Reumaviikon avajaisjuhlan 7.10.2023 Työväenmuseo Werstaalla Tampereella.

 

Reumaviikon avajaisten yhteydessä juhlimme myös yhdistyksemme 10­-vuotissyntymäpäiväjuhlaa,  jota viettämään kutsumme yhdistyksemme jäseniä ja heidän läheisiään, sekä muita yhdistyksemme  perustamisessa ja kehittämisessä mukana olleita tärkeitä henkilöitä ja yhteistyökumppaneita. 

 

Haluamme tarjota reumasairauksia sairastaville lapsille ja nuorille tilaisuuden kohdata toisiaan ja  viettää ansaitsemaansa juhlaa. Tilaisuuden ohjelmassa näkyy Reumaviikon teema "Sairaan hyvä hoitopolku" ja haluamme ohjelmassa antaa äänen moninaisille puheenvuoroille, kuten reumasairaalle nuorelle, hänen läheiselleen, reumasairaan hoidon ammattilaisille ja vertaistukijoille.

 

Haluamme muistuttaa, että hyvään hoitopolkuun kuuluu muutakin kuin vain lääkinnällinen kuntoutus, kuten mielenterveyden ylläpitäminen sekä vertaistuki nuoren itsetunnon tukena. Tavoitteenamme on vahvistaa reumasairaiden nuorten ja heidän läheistensä osallisuutta järjestämällä mahdollisuus  kohdata toisiaan. Tavoitteenamme on myös lisätä tietoisuutta siitä, että myös lapsen ja nuoret sairastavat reumasairauksia ja tarvitsevat toimivia hoitopolkuja. 

Pienkeräysvarojen toissijainen käyttötarkoitus

Toissijainen käyttötarkoitus on vuonna 2024 järjestettävä Reumanuorten vertaistukileiri, joka on suunnattu yhdistyksemme jäsenille ja heidän läheisilleen.

 

Vertaisleirin tärkein tavoite on mahdollistaa saman sairauden kanssa eläville nuorille mahdollisuus kohdata toisiaan ja saada voimaa siitä, että oman sairauden kokemuksen kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

 

Leiri luo myös mahdollisuuden reumaa  sairastavan nuorten läheisille tavata muita vastaavassa tilanteessa eläviä ja saada tukea toisiltaan. 

Pienkeräysnumero

RA/2023/803

Pienkeräyksen järjestäjä

Suomen Reumanuoret ry

Järjestäjän yhteystiedot

Aloituspäivä

01.08.2023

Päättymispäivä

31.10.2023

Lahjoittaminen – Pienelläkin summalla on suuri merkitys

Suomen Reumanuoret ovat olemassa, jotta yksikään reumaa sairastava nuori ei joutuisi jäämään sairautensa kanssa yksin. Me kutsumme reumaa sairastavat nuoret yhteen ja olemme olemassa toinen toisiamme varten, jakaen ja saaden vertaistuesta voimaa. Näin olemme toimineet jo 10 vuoden ajan.

Juhlavuonna meillä on suuri kunnia järjestää lokakuussa valtakunnallisen Reumaviikon 2023 avajaiset ja juhlia yhdistyksemme 10-vuotissyntymäpäivää.

Voit osallistua tapahtuman järjestämiseen ja osoittaa tukesi lahjoittamalla. Pienelläkin summalla on suuri merkitys.

Suomen Reumanuoret ry

Tilinumero: FI49 5723 0220 3510 22

Viesti: Pienkeräys

Kiitos tuestanne!

Lisätietoja Reumaviikon avajaisista löydät täältä

bottom of page