top of page

Kevätkokous
+ Piknik

Suomen Reumanuorten kevätkokous järjestetään Helsingissä

Suomen Reumanuoret ry kutsuu kaikki jäsenensä yhdistyksen kevätkokoukseen lauantaina 25.5. Kokous järjestetään hybriditoteutuksena Reumaliiton toimistolla (Iso Roobertinkatu 20–22 A, Helsinki) ja etänä Teams-alustalla.

Piknikille osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä

Ennen kokousta järjestämme piknikin Vanhassa Kirkkopuistossa (Bulevardi, 00120 Helsinki) klo 15 alkaen. Luvassa pientä purtavaa, askartelua ja rentoa yhdessäoloa. Piknikin jälkeen siirrymme yhdessä kevätkokoukseen Reumaliiton toimistolle. Huonon sään sattuessa piknik pidetään Reumaliiton tiloissa ja tästä infoamme erikseen. Piknikille osallistumiseen ei vaadita jäsenyyttä. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja toisiin reumanuoriin. Huomaathan, että kevätkokoukseen voivat osallistua vain yhdistyksen jäsenet.

Ohjelma

Kevätkokous alkaa

17.00

Piknik (Vanha Kirkkopuisto, tapaaminen Bulevardin varressa olevan portin luona)

Siirtyminen Reumaliiton toimistolle (Iso Roobertinkatu 20-22 A)

15.00

16.30

Ilmoittaudu mukaan 23.5. mennessä

Jotta osaamme varata sopivan määrän pikinik-eväitä ja huomioida erityisruokavaliot, toivomme ilmoittautumista 23.5. mennessä. Tapahtuma on ilmainen.

Tervetuloa!

Esteettömyys

Reumaliiton tilat ovat esteettömät. Käytössä myös esteetön wc-tila. Pyrimme valitsemaan mahdollisimman esteettömän piknik-paikan portin läheisyydestä.

bottom of page