top of page
Tietoa meistä: Programs

Tietoa meistä

Mitä toimintaa Reumanuoret tarjoaa?

Suomen Reumanuoret tarjoaa laajan kattauksen tapahtumia aina verkossa tapahtuvista etäyhteystapahtumista valtakunnallisiin livetapahtumiin. Reumanuorten hallitus on olemassa jäseniä varten ja yksi tärkeimmistä tehtävistä on järjestää vertaistukitoimintaa sekä tapahtumia jäsenille.

Viime vuosina yhdistys on järjestänyt muun muassa valtakunnalliset pulkkamäki- ja lautapelitempaukset, frisbeegolf-tapahtuman, Liikunta-liven fysioterapeuttiopiskelijan kanssa sekä lukuisia viikonloppuleiriä ja retkiä sekä monen monta etätapahtumaa. Menneitä tapahtumia voi selata instagram-profiilistamme. Tulevat tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista.

 

Yhteistyö muiden toimijoiden kanssa

Reumanuoret tekevät tiivistä yhteistyötä Reumaliiton sekä Reumaliiton nuorten toimikunnan Nurekatiimin kanssa. Yhteistyössä on syntynyt verkkopikkujouluja, tapahtumaideointi-iltoja sekä Reumanuorten ja Nurekatiimin yhteiset zoom-illat, joissa aiheina on ollut mm. back to school, puhetta jaksamisesta ja uusien ilta.

"Oli hyvä reissu, kannatti lähteä! Uskomatonta miten nopeasti tuli osaksi porukkaa. Oli virkistävää ja rentouttavaa, ettei tarvinnut millään tavalla ”ansaita” paikkaansa porukassa. Oli kiva tavata ihmisiä, jotka ovat samanlaisessa tilanteessa."

"Itketti. Minulla oli ollut niin ihana viikonloppu mahtavien tyyppien seurassa ja olin ammentanut vertaistuesta todella paljon voimaa arkeeni."

bottom of page