Usealla paikkakunnalla toimii nuorten ryhmiä, tarkista oman alueesi tarjonta täältä!

Jos tiedät ryhmän, jota et täältä vielä löytänyt, tai olet halukas perustamaan ryhmän omalle paikkakunnallesi, niin otathan meihin yhteyttä: sini.hirvonen@reumaliitto.fi ja info@suomenreumanuoret.fii. Olemme mielellämme apuna, että kaikki alueesi nuoret löytävät mukaan!

 

Helsinki

AKTIIVIT TYÖIKÄISET

Aktiivit työikäiset -vertaisryhmä tarjoaa yhdessäoloa, vertaistukea eri reumasairauksia sairastaville työikäisille.

Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia sairauteen liittyvistä aiheista, kuten lääkityksestä, kuntoutuksesta, hoitokokemuksista ja itsehoidosta. Pohdinnan aiheena on myös sairaus eri elämäntilanteissa.

Ryhmä kokoontuu noin  neljä kertaa vuodessa Helsingin Reumayhdistyksen tiloissa, Korppaanmäentie 6. Ryhmäläiset voivat myös ideoida vapaamuotoisia tapaamisia.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki jotain reumasairautta sairastavat. Sillä, kuinka kauan olet sairastanut tai mikä on tämän hetkinen tilanteesi sairauden kanssa, ei ole väliä.

Lisätietoa Helsingin reumayhdistyksen toimistosta ja yhdistyksen nettisivulta.

 

NUORTEN RYHMÄ

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille 20 -ikävuoden molemmin puolin. Ryhmän toiminta muotoutuu ryhmäläisten toiveista ja ideoista. Ensimmäisellä tapaamiskerralla tutustumme toisiimme  sekä suunnittelemme yhteistä toimintaamme. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden sairauteen liittyvien asioiden jakamiselle sekä nuorille ihmisille ajankohtaisten ilmiöiden ja elämäntilanteiden pohdinnalle.
Ota yhteyttä ryhmän vetäjään: Jemina Lindholm p. 040 864 1178 tai lindholm.jemina(at)gmail.com

 

 

Tampere

AKTIIVIT TYÖIKÄISET

Jaosto koostuu eri reumatauteja sairastavista aikuisista. Olipa Sinulla nivelreuma, fibromyalgia, selkärankareuma tai muu mikä tahansa reumatauti -olet tervetullut ryhmäämme!

Toimintamme on hyvin vapaamuotoista. Virallisten tapaamisten lisäksi järjestämme muutakin aktiviteettia; mm. askartelemme sekä käymme teattereissa ja syömässä.

Lisätietoja

Minna Johansson
minna.johansson(at)tampereenreumayhdistys.fi
050-5959 328 / Minna

Katja Metsävainio
katja.metsavainio(at)tampereenreumayhdistys.fi
040 5158 351 / Katja

Käy myös tsekkaamassa nettisivuilla http://tampereenreumayhdistys.fi/vertaistuki/aktiivit-tyoikaiset

 

Rovaniemi

Rovaniemen Reumayhdistyksen lasten, nuorten ja vanhempainjaosto on vertaistukiryhmä reumaa sairastaville, lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen.

Reumalasten kerho Facebookissa

Yhteyshenkilöt : Teemu Alajärvi p.0405807452 tai Taina Hiukka p.0407637572

 

Jyväskylä

Haluatko vertaistukea, ajankohtaista tietoa tai vaikka ihan vaan iloa arkeen uusien tuttujen kera? Tule mukaan nuorten aikuisten toimintaan!

Vertaistukiryhmämme koostuu eri reumatyyppejä sairastavista 20-40 -vuotiaista nuorista aikuisista. Ryhmän toiminta huomioi erilaiset elämäntilanteet, joten mikäli tapaamisiin ei ole mahdollista osallistua aktiivisesti, pidämme yhteyttä tapaamisten lisäksi myös Facebookin, Whatsappin sekä sähköpostilistan kautta.

Lisätietoja
Suvi Kärki
puh. 040 5309333
e-mail: suvi.t.karki(at)gmail.com

Nuorten aikuisten ryhmä Jyväskylän reumayhdistyksen sivuilla.

 

Mikkeli

Nuorten toimintaryhmän yhteyshenkilö
Satu Hasanen
0440336275

 

Hyvinkää

Hyvinkää Reumayhdistys, Työikäisten yhteyshenkilö : Irina Selin, irina.e.selin(at)gmail.com

 

Jalasjärven reumayhdistys

Lapsi-ja nuorisovastaava Marja-Leena Virtanen
lapsivastaava@jalasjarvenreumayhdistys.fi