Reumanuoret, Keliakianuoret ja Crocot eli Crohn ja colitis ry:n nuoret järjestävät yhteisen vertaisviikonlopun Rukalla pääsiäisenä 19.-21.4.

Majoitumme Hotelli Ruka Kaarnassa kahden hengen huoneissa. Viikonloppu pitää sisällään rentoa yhdessäoloa ja tarjoaa ennen kaikkea vertaistukea ja keskusteluseuraa sitä kaipaaville. Lauantaina on mahdollisuus myös erilaisiin aktiviteetteihin, jotka ovat omakustanteisia.

Viikonlopun hinta on 60€ sisältäen ruoat ja majoituksen.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja loppuu 6.3. Paikkoja on rajallinen määrä, joten älä odottele! Tule mukaan viettämään unohtumatonta viikonloppua!

Tapahtuma on täysi-ikäisille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen sähköpostitse pinja.huhtala(at)suomenreumanuoret.fi

PÄIVITYS 2.2.2019

Pääsiäisviikonlopun aktiviteetit ovat nyt varmistuneet ja paikkojakin on vielä mukavasti jäljellä!

⛷️
🐣

Tule mukaan tekemään reissusta unohtumaton Crocojen eli Crohn ja Colitis ry:n nuorten, Keliakianuorten ja meidän Suomen Reumanuorten kanssa!

Viikonlopun hinta on 60€ sisältäen majoituksen ja kaikki ruokailut. 30€ lisämaksusta valittavanasi on yksi aktiviteetti, joka toteutetaan lauantaina.

Aktiviteettivaihtoehtoja on kolme:
1. Laskettelu (sis. yhden päivän hissilipun ja välinevuokran)
2. Huskysafari (koiravaljakkoajelu Kuusamon upeissa maisemissa ja vierailu kotieläintarhalle)
3. Hemmotteluhoito (tästä lisätietoja osallistujamäärien vahvistuessa)

Aktiviteetit ovat vapaavalintaisia eikä sinun ole pakko valita sellaista ollenkaan. Tällöin vaihtoehtona on esimerkiksi lähteä nauttimaan Kuusamon hienoista maisemista jalan.

🌲


Saapuminen Hotelli Ruka Kaarnaan on perjantaina klo 16-18 välillä ja sunnuntaina lopetamme yhteisen ohjelman klo 12 mennessä. Paikan päälle ei ole kuljetusta, mutta kimppakyydeistä voidaan ehdottomasti sopia lähempänä ajankohtaa.

Ohjelmaan kuuluu vapaavalintaisten aktiviteettien lisäksi tietenkin myös hyvää ruokaa ja yhdessäoloa, vertaistukea ja saunomista sekä mahdollisus avannossa pulahtamiseen!

🏊🏻‍♀️


Lisätiedot ja ilmoittautuminen pinja.huhtala(at)suomenreumanuoret.fi

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi ja yhteystietosi (myös kotiosoite), ruoka-aineallergiat ja muut mahdolliset rajoitteet sekä valitsemasi aktiviteetin.

Huom! Tämä tapahtuma on yhdistyksemme alaikärajan poistumisesta huolimatta poikkeuksellisesti 18-vuotta täyttäneille.

Nähdään pääsiäisenä!

🐣