Katariinan- koulun Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlat Logomossa 27.11.2017

Katariinan koulu on turkulainen yli 250 oppilaan erityisen tuen koulu. Koulussa palvellaan lapsia ja nuoria, joilla on vaikea kielenkehityksen häiriö, liikuntavamma tai jokin pitkäaikaissairaus. Katariinan koulun oppilaat, henkilökunta sekä oppilaiden vanhemmat ovat jo pitkään tehneet tiiviisti koulun ja kodin yhteistyötä mm. jokavuotisella Katariinan karnevaalit -tapahtumalla. Nyt järjestettävä Suomi100-juhla jatkaa tätä oppimisen monialaisuutta korostavaa perinnettä.

Katariinan koulu juhlii 100-vuotiasta Suomea järjestämällä koko koulun yhteisen tapahtuman maanantaina 27.11.2017 klo 18:00–19:45 Logomossa Turussa. Ohjelmassa on Suomen historian merkittävimpiä tapahtumia musiikin, tanssin, liikunnan sekä teatteri- ja kuvataiteen keinoin esitettynä.