Terveisiä Tukholmasta!

Käytiin Aino-Marian kanssa pyörähtämässä viikonloppuna Ruotsin Reumaliitossa ja suunniteltiin teille jotain tosi siistiä! Suunnitteluryhmä kokoontui ensimmäistä kertaa, mutta tuntui siltä kuin olisi tunnettu toisemme jo pidemmän aikaa. Kahdessa päivässä saatiin ulos suunnitelma ja nyt siirrytään toteutusvaiheeseen.

Leiri Tukholman lähistöllä lokakuussa

Lokakuussa on pohjoismaisten nuorten yhteinen reumaleiri, jonne voi ottaa mukaan myös oman läheisen! Tarkemmat ohjeet ja kriteerit täydentyvät tässä kevään mittaan, mutta kannattaa olla kuulolla mikäli reissu Tukholman lähistöllä olevaan tapahtumakeskukseen kiinnostaa. Olemme suunnitelleet sinne paljon eritasoisia aktiviteetteja ja myös läheisille tulee omia reuma-aiheisia tietoiskuja ja mahdollisuus keskustella keskenään.

 

Seuraa etenemistä ja seuraavia vaiheita:

#NordicRheumaCamp

#RheumaYouthCamp

Tai voit olla suoraan yhteydessä allekirjoittaneeseen: henri.kainiemi@suomenreumanuoret.fi

Tätä leiriä et halua missata!

Terveisin,

Henkka ja koko suunnittelutiimi: