Puheenjohtajan terveiset

Hyvää alkanutta vuotta 2017!

Suomi juhlistaa tänä vuonna satavuotista itsenäisyyttä. Suomen Reumaliiton perustamisesta tulee syksyllä kuluneeksi 70 vuotta. Meidän yhdistyksemme on toiminut nyt kolme vuotta ja paljon on tapahtunut sinäkin aikana. Muutaman perustajajäsenen yhteistyöstä on tullut jäsenmäärältään ja volyymiltaan kasvava yhdistys. Tämä näkyy muun muassa siinä, että ensimmäistä kertaa yhdistyksen historiassa vertaistapahtumamme saavutti marraskuussa 2016 yli kahdenkymmenen osallistujan määrän. Yhteistyömme Reumaliiton kanssa on vakiintunut. Olemme saavuttaneet jo kansallistakin tunnettavuutta, mutta markkinointiin kiinnitämme jatkossa entistä enemmän huomiota. Esimerkiksi kotisivuillemme tullaan lisäämään linkki, minkä kautta voi vapaasti tilata mainosmateriaalia jaettavaksi. Myös jäsenillämme on tulevaisuudessa suurempi mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksessämme eri tavoin. Olemme helposti tavoitettavissa ja aina avoimia uusille näkökulmille. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu uusien jäsenien ja aktiivien toivottaminen lämpimästi tervetulleiksi mukaan.

Yksi tärkeimmistä asioista on myös pysyvä. Se on vertaistuen merkitys sekä lämpö, iloisuus ja avoimuus toisiamme kohtaan. Hallituksemme toimijat tekevät merkittävää vapaaehtoistyötä pitääkseen yhdistyksemme toiminnassa ja taaten näin 18-35-vuotiaiden erilaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavien nuorten aikuisten pääsyn vertaistuen piiriin.

Neljännen toimintavuoden alkaessa aloittaa toimessaan yhdistyksessämme järjestyksessään neljäs hallituskokoonpano. Luonnostaan kokoonpano aina muuttuva. Hallituksessa jatkavien toimijoiden lisäksi olemme saaneet uusiakin kasvoja mukaan toimintaan.

Omalta kohdaltani puheenjohtajaksi siirtymisen lisäksi jatkan myös tapahtumavastaavana. Suomen Reumanuorten ensimmäinen puheenjohtaja Heidi Ahvensalmi jatkaa varapuheenjohtajana. Esittelymme löytyvät myös kotisivujemme hallituksen esittely osiosta.

Tänä vuonna tapahtumakalenteristamme löytyy kevät- ja syyskokouksen lisäksi ainakin huvipuistoretki Kouvolan Tykkimäkeen. Lisäksi kannattaa olla kuulolla ja seurata kotisivujamme sekä kuukausittain ilmestyvää sähköistä jäsenkirjettämme.

Alkava vuosi on uusi ja jännittävä. Emme vielä varmasti tarkalleen tiedä, mitä on edessä. Voimme vain ottaa avoimin mielin tulevan vastaan…Sen uskallan kuitenkin ennustaa, että teemme yhdessä: sinä, minä, me kaikki, yhdessä tästä vuodesta taas ihan huikean mahtavan!

Upeaa, mielenkiintoista uutta vuotta kaikille!

-Anni
Tahdotko edistää tunnettavuuttamme? Voisitko jakaa flyereita, julisteita tai muuta materiaalia? Ota yhteyttä…