Vastaus kysymykseen on aika usein: mitäs tässä, mitään uutta auringon alla.  Sillä pääsee aika nopeasti pois tilanteesta, jossa ei vain jaksa vastata sen tarkemmin siihen, mitä mulle oikeasti kuuluu.

Faktahan on se, että mulle kuuluu oikeasti aika hyvää. Yritän pitää itseäni kiireisenä ja kehittelen aina jos jonkinmoista tekemistä. Mulla on uusia kavereita, joiden kanssa vietetään aikaa eri tavoilla, yleensä kuitenkin syömisen parissa. Oon ensimmäistä kertaa ikinä käynyt myös näiden ihmisten kanssa baarissa. Mulla on noiden ihmisten kanssa hyvä olla ja meistä onkin nopeassa ajassa tullut läheisiä.

Mun fysioterapia ja muu sairaudenhoito rullaa mukavasti uomillaan, lääkäriin pääsee ja soittaa saa aina kun on tarvetta. Nykyinen lääkitys toimii ihan ok:sti *koputtaa puuta kop kop* ja mulla on muutenkin toimiva ja hyvä hoitokontakti. Mut otetaan vakavasti eikä mun kiputilanteita kyseenalaisteta. Viimeksi kun kävin lääkärillä kipeän kyynärpään takia toiveena päästä röntgeniin, ei lääkäri kyseenalaistanut kun kyynärpää olikin käynnillä parempi. Totesi tuntevansa kyynärpään rahinan ja pääsin röntgeniin. Röntgenkuvasta tuli soitto, että kuvassa näkyy selviä muutoksia ja saan lähetteen ortopedille. Ortopedin vastaanotolta lähdettiin ehkä jopa yllättävän käänteen saattelemana, mutta tuo käänne jääköön vain niiden harvojen tietoon, jotka siitä mun lisäksi tietää. Kerron sitten. kun siltä tuntuu.

Asiat vaan tuntuu toimivan. Epäonnistumista ei tarvitse pelätä, kun aina on joku joka auttaa. Mielenpäällä on liikkunut paljon kaikkea ja olen ollut tosi väsynyt viime aikoina, mutta on sitä pahemmastakin selvitty ja tulen jatkossakin selviämään. Viimeisien, sanotaan nyt vaikka viikkojenkin aikana, on tapahtunut paljon. Olen oppinut paljon itsestäni ja muista ihmisistä. Olen puhunut, nauranut ja itkenyt (leffoja katsellessa). Olen tehnyt päätöksiä, isoja ja pieniä, fiksuja ja ei niin fiksuja. Olen miettinyt tulevaa ja tehnyt hiljaa mielessäni suunnitelmia tulevan varalle. Olen myös tullut siihen tulokseen, että tulevaa ei kannata pelätä liikaa. Tai no; pelätä saa, mutta älä anna pelon voittaa.

Lumista marraskuuta kaikille!
-Sari