Sinulla on lupa sairastaa – olla kipeä ja väsynyt. Sinulla on lupa jäädä kotiin, kun kipu yltyy liian kovaksi – lupa jättää väliin tapaaminen ystäväsi kanssa tai menemättä salille. Sinulla on lupa laskea painava haarniskasi – sinäkin olet vain ihminen, jonka voimat eivät riitä ikuisuudeksi kerrallaan. Vahvuutta on myös, että pystyy näyttämään sen herkän ja haavoittuvaisen puolen itsestään – sairauksien kovettaman ulkokuoren sijasta. Aina ei tarvitse piiloutua hymyn ja meikin alle – olet vahva sinä – pesemättömät hiukset ja kotivaatteet ylläsikin.

Sinulla on lupa huomioida ensisijaisesti itsesi, muista huolehtimisen sijaan. Toisten tarpeiden ja miellyttämisen sijaan, kuuntele omia tunteitasi ja tarpeitasi. Sairautesi ei tee sinusta vähäpätöisempää, kuin muut. Se ei anna kenellekään oikeutta kohdella sinua huonommin. Sinulla on yhä oikeus olla sinä siinä missä olet ja siinä mitä teet.

Sinä et ole solutasoinen, niin kuin sairautesi – olet ihana sinä.

Rakkaudella, Mimmi – nykyinen varapuheenjohtajanne sekä graafikkonne