Asuntomme on tällä hetkellä täynnä muuttolaatikoita, muutto on siis edessä. Muutamme vuokra-asunnosta omakotitaloon. Talo on minulle hyvinkin tuttu nimittäin lapsuudenkotini jossa asuin 19 vuotta. Kaksi kertaa olen jo muuttanut, mutta tämä kolmas kerta saa olla viimeinen. Tykkään kyllä muuttaa, mutta laatikoiden pakkaaminen ja purkaminen ei niin kivaa ole.

Muuttoilmoitus on jo tehy ja osa laatikoista viety uuteen kotiin. Tämä loppu kuukausi aikaa muuttaa. Ei tarvitse miettiä mitä tekee kahden viikon kesälomalla, muuttolaatikoita kannellessa se menee. Työmatkani lyhenee yli 10km ja palvelut ovat lähellä taloa. Avopuolisolle muutto voi olla hieman hankalampi, koska asunut 29 vuotta samalla paikkakunnalla missä on kaikki kaverit ja harrastus, mutta onneksi välimatka ei ole suuri. Koiralle uusi koti on myös hyvin tuttu.

Kotityöt lisääntyy, koska uudessa kodissa on enemmän huoneita ja iso piha. Onneksi apuna on ahkera avopuoliso joka tykkää tehdä töitä ja etenkin nyt kun kyseessä on oma talo. Kyllä se mukavammalta tuntuu maksaa lainaa pois kuin vuokraa josta ei itse niin sanotusti hyödy mitenkään. Nyt sen taas muistaa miksi käydään töissä, kun eihän se raha puussa kasva. Päivä kerrallaan eteenpäin.

Nähdään Lokakuussa täällä Kouvolassa ! 🙂

image