1610918_10153336422254672_3566712694945244884_nKun on tarpeeksi saanut kokea huonoja päiviä, epäonnistumisia, kaatumisia, pahaa oloa, ihmissuhteen loppumisen, turhautumista kipuun ja elämään – myrskyn laannuttua paistaa aurinko. Synkinkin yö kohtaa aina aamun. Huomaat, että olet vahvempi kuin ennen, vaikka luulit ja ehkä toivoit, että elämä olisi tässä.

Mutta entä kun myrskypilvien takaa aurinko paistaa yhä kirkkaammin ja kirkkaammin. Sinun tekisi mieli kääntää sille selkäsi, koska koet ehkä jonkinmoista turvaa olla varjoissa. Tiedät mitä se on. Onnellisuus sen sijaan voi olla vieras ja asioiden muuttuessa parempaan suuntaan, jopa pelottavakin käsite. Mutta älä anna sen pelottaa, koska se on ainutlaatuinen tilaisuutesi olla ylpeä itsestäsi – voit vihdoin kohdata sen tosiasian, että olet selvinnyt siitä riepottavasta myrskystä.

Onnellisuus voi syntyä kivuttomasta aamusta, halauksesta, naurusta tai vaikka uudesta lempisarjasta Netflixissä. Mieti päivän päätteeksi, mitä hyviä asioita on kuluneen päivän varrella tapahtunut. Niitä löytyy jokaisesta päivästä, uskallan luvata.

Ja hei, jos ihan kauheasti häikäisee, niin laita aurinkolasit päähän niin näet eteesi, kuinka tulevaisuus loistaa!