Hei kaikille!

Yhdistyksen ensimmäinen vuosi starttaa ja allekirjoittaneelle lankesi kunnia astua puheenjohtajan saappaisiin. Tässäpä terveiseni teille kaikille.

Syy nro yksi miksi ryhmämme toiminta on parasta: vertaistuki. Sitä saa mahdollisesti ensimmäistä kertaa elämässään osallistumalla toimintaamme. Ihanilta, samoja asioita kokeneilta ihmisiltä. En takuulla ole ainoa joka on joutunut muiden pilkan tai syrjinnän kohteeksi esimerkiksi kouluaikoina sairautensa myötä.

Osallistumalla toimintaan saat tukea ja ymmärrystä uskomattoman paljon. Minäkin olin todella jännittynyt ennen ensimmäistä tapahtumaa parisen vuotta sitten, mutta sen jälkeen en ole ainuttakaan tapahtumaa jättänyt väliin ja aina olen niistä nauttinut. Ja nyt olenkin perustajajäsenissä Suomen Reumanuoret ry:ssä.

Odotan innolla pääseväni tapaamaan sekä vanhoja että uusia kasvoja. Tervetuloa mukaan! 

– Heidi Ahvensalmi, SRN:n puheenjohtaja