Tämän kesän lämpöaalto on toistaiseksi jäänyt vielä kokematta. On ollut harvinaisen viileä kesä tähän asti. Monille tuleekin mieleen lähteä etsimään auringon lämpöä muualta. Lämpöä voi luoda itselleen myös toisellakin tavalla. Voisin ajatella, että onpas ihan todella huono kesä, kun lämpimiä päiviä ei oikein ole ja tuuleekin kylmästi, bursiittikin on alkanut taas vaivata ja kyynärsauvat on pitänyt ottaa kävelyn avuksi. Ajattelen kuitenkin niin, että onpa ihana kesä. Saan viettää ainutlaatuista aikaa perheeni kanssa, käydä katsomassa kesäteatteriesitystä, viettää aikaa ja grillata ystävien kanssa, auttaa äitiäni juhlajärjestelyissä jne. Juhannuksena telttailin vanhempieni luona perheeni kanssa, johon kuuluu avomieheni, poikani sekä ja kaksi koiraa. Olisi kyllä ihanaa, jos olisi lämpimämpää, mutta en anna sään ja lämpötilojen määrittää mikä on hyvä kesä. ”Kauas pois, sinne missä on lämmin” voi päästä ihan kotoa käsin, vaikka lämpömittari näyttäisikin alle hellerajan.  Ja jos siltä tuntuu, niin toisaalle on ihan lupa halutessaan matkustaa. Nautitaan kesästä. ”Vielä on kesää jäljellä”! 🙂

Raappana – Kauas pois
https://www.youtube.com/watch?v=Exxj6JjeuBg

Mamba – Vielä on kesää jäljellä
https://www.youtube.com/watch?v=Wnkc9h3IMUA

Kirjoittaja on SRN:n hallituksen puheenjohtaja Anni Suominen