Kulunut kesä on ollut minulle kaikista oikuistaan huolimatta mitä mainioin. On ollut tukalia helteitä ja kylmiä sateitakin. Mutta säistä viis, minä olen nauttinut!

Vaikka perus-sairauteni reuma onkin pysynyt aisoissa, on elimistöni muuten kyllä krenkkaillut senkin edestä.
Onni onnettomuudessa, elimistöni käydessä ylikierroksilla tajusin viimein itse höllätä.

Kun tein päätöksen jättää yhden stressaavan asian pois elämästäni, on oloni ollut kevyempi kuin aikoihin.
Olen huomannut että aika-ajoin tarvitsen päivän tai kaksi, jotka poikkeavat täysin normaaliarjestani ja rutiineistani. Silloin saan itseni ikäänkuin nollattua ja jaksan taas arjen parissa. Ei arjessani siis mitään valittamista ole, mutta pieni irtiotto ei tee koskaan pahaa.

Olen oppinut paljon itsestäni ja muistakin, mutta tärkeimpänä: kuuntelemaan kehoani.

Kiitos kesä 2016, tulen muistamaan sinut aina! 🙂