Siinä on minun tämän hetken yksi ehdottomasti parhaista voimabiiseistä.

Ihan jo siitä syystä kun hätäilen useasti hyvin pienistäkin asioista, vaikka käytännössä tietäisinkin osaavani homman.

Kyseinen biisi saa tällä hetkellä minut muunmuassa uskomaan siihen ajatukseen, että saan ehkä vielä jonain päivänä ajokortin. Olen siis lopultakin saanut itseni autokouluun, vaikka olisin voinut käydä sen jo 6 vuotta sitten.

Ei meillä kiirettä oo, aikaa on huoletta harhaan mennä 

Hätähousu rauhoitu jo, kohta aivan, kohta löytyy tie 

Sydämeni laukkaat ihan turhaan väsyneenä et huomaa, hyvä risteys tulee vastaan 

kohta aivan, kohta löytyy tie

Sydämeni viisas oot 

Ei panikoida, ei hätiköidä”

Hieman ehkä kaukaa haettua, mutta tuon kiireen kun unohtaisin ajotunnilla ratissa ollessani. Alkaisin hyvissä ajoin ennen risteystä havainnoimaan mitä edessä on, ketä väistän sekä millä nopeudella ja vauhdilla risteykseen menen ja käännyn.

Ylipäänsä elämässä kun osaisi jättää kaiken turhan panikoinnin kokonaan pois tai edes huomattavasti vähemmälle niin eläminenkin olisi huomattavasti vähemmän stressaavaa. Sen myötä ehkä myös ne jännityksestä johtuvat migreenit jäisi vähemmälle.