Hei kaikki!
Suomen Reumanuorten valtakunnallinen yhdistys on perustettu tämän vuoden alussa ja haemme aktiivisesti jäseniä joukkoomme! Yhdistys on suoraa jatkoa Suomen Reumaliiton Tulenuori –projektille ja tulemme jatkossakin toimimaan tiiviissä yhteistyössä Suomen Reumaliiton kanssa. Järjestämme tapahtumia 18-35 –vuotiaille tuki- ja liikuntaelinsairaille nuorille ja ajamme aktiivisesti nuorten asioita eteenpäin. Ensimmäinen tapahtuma Suomen Reumanuorten toimesta on jo suunnitteilla ja se liittyy voimauttavaan valokuvaan. Nyt kannattaa siis liittyä mukaan ja pääset vaikuttamaan heti alusta asti nuorten reumalaisten toimintaan!

Mitä sinä haluaisit toteuttaa kanssamme?

Meillä on hieno joukko ihmisiä, jotka ovat tehneet tapahtumista ikimuistoisia. Vertaistuki on yksi suurimmista vahvuuksistamme ja osaamme pitää hauskaa yhdessä! Liity mukaan ja tule toteamaan kuinka pidetään hauskaa!

Ystävällisin terveisin,
Suomen Reumanuorten hallitus